12/4/12

El dinar del meu comiat :)

Safata amb guarniments
Dissabte passat, dia 7 d'abril de 2012, les nenes de Vic em van preparar el meu comiat de soltera sorpresa!!!
Mesclum d'enciams

Ja que el dissabte 14 d'abril em caso!

Tagliatella gegant :)
A les set del matí, segons instruccions d'un e-mail que em van enviar el dia abans, jo ja tenia la maleta feta, amb tot el que m'havien encomanat portar i a més esmorzar per tres persones.

Així a mig camí vam parar a esmorzar un tall de coca de Cola-Cao, que en tinc la recepta aquí al meu blog, i cafè amb llet que havia preparat.

Salses pesto i quatre formatges
No sabia on anàvem i el meu cap anava pensant a veure si passem per aquí vol dir que anem a...
Uix ara ja no podem anar aquí perquè ens hem desviat i així anar fent, fins que vaig tenir clar que anavèm cap a terres lleidatanes :)
Em va agradar molt tot, començant per l'spa a Mollerussa i acabant pel coctail de San Francisco que vam fer després d'un bon sopar. De fet ens vam acomiadar el diumenge al matí,  tot esmorzant unes magdalenes amb cafè i llet i coca i brunyols que havien sobrat, tot parlant del casament i altres temes.

Pasta amb les dues respectives salses
I això de l'spa em va venir molt bé per relaxa'm un xic, ja que a falta d'una setmana del casament, sempre va bé un xic de relax, també per desconectar em va anar la mar de bé!

Per dinar, a casa d'una d'elles, vam fer-nos primer un vermutet, ja que veníem relaxades i "afamades" de l'spa. Això d'estar en remull al jacuzzi, xorros a la dutxa, llits d'aigua, fa entrar gana :)

Nata amb maduixes ;)
Doncs res vam agafar unes patates normals i unes de pernil (que bones que són, sempre em perden), unes olivetes, escopinyes i un kas de llimona, que feia que no bevia aquesta beguda refrescant, està bona. Ens el vam prendre a la terrassa, tot prenent el sol.

Després ja vam anar per fer-nos el dinar, una plata amb diferents guarniments: carrota, cogombre, palets de cranc, blat de moro i dauets de formatge feta. Tot això per acompanyar les diferents varietats d'enciam (escarola, canonges, rúcula) que hi havia i amanit amb vinagre de Mòdena en crema o líquid a gust de consumidor i oli d'oliva verge!

Brunyols
Posteriorment, la pasta, tagliatella d'aquella tan ample, molt bona, combinada amb salsa, o de quatre formatges, o bé de pesto. Les havien comprat al Mercadona i estaven molt bones. Jo vaig fer meitat i meitat, així les vaig poder provar totes dues.

Ja per acabar l'àpat, unes maduixes plenes de nata amb esprai i com no, no podien faltar per Setmana Santa, brunyols de l'Empordà casolans fets per una de la colla. Eren molt bons també.

Un tallat per pair un xic tot això, que vam quedar ben satisfetes, en tots els sentits.

Una mica de tertúlia de la nostra per acompanyar el cafè i esperar per anar de compres. Unes compres curioses, em van agradar! ;)

Vam anar pel centre del poble, molt bufó, per cert.
I allà podia triar entre roba i joies, el que m'agradés i ho havia de pagar amb uns vals que posava que em casava i val per 20, 10, 40 euros, el que fos. Quan els hi donava a la dependenta posaven una cara...

Va estar molt bé.
Després de les compres vam fer un beure en una pastisseria dels voltants, tot esperant l'hora d'anar a sopar. Jo ja estava pensant a veure on em porten, jeje.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario