3/6/11

"El libro del queso"

Hola! Ara ja podré fer ús del meu llibre estimat dels formatges. A partir d'ara cada formatge que cati, en faré un post amb la seva corresponent fitxa extreta del llibre del formatge de la Juliet Harbutt. És un llibre molt complert on exposa els formatges classificats per origen: França, Alemania, Itàlia... i alfabèticament. Hi ha una fitxa tècnica de cada un explicant procedència, característiques físiques i organolèptiques i consells de degustació. Està molt ben detallat, fins i tot hi ha mapes de cada estat per localitzar més fàcilment la regió d'origen, també descriu els diferents processos utilitzats en la seva elaboració. En definitiva és una obra de referència per aquell que sigui un apassionat dels formatges, hi ha un catàleg de més de 750 formatges!
La veritat és que és un d'aquells llibres que només veure'l ja dius ha de ser meu, i meu va ser perquè el meu xicot me'l va regalar per Sant Jordi, un molt bon detall, a més de la rosa clar :)
Crec que el podré disfrutar molt, tant per les meves inquietuts gastronòmiques com per la meva passió per aquest producte tan exquisit.

2 comentarios:

  1. Ja estem doncs esperant les notes de tast de cada un dels formatges.. :).

    ResponderEliminar
  2. Oh! M'encanta el formatge!!! Anirà bé seguir el teu bloc ja ho veig!!!
    Per cert que ahor vaig fer un provolone que estava deliciós... :-)D Molt senzill!!!

    Petonets!!!

    ResponderEliminar