31/1/11

Carpe Diem

Hola, avui diumenge hem anat a menjar un Durum. Estava molt bo! Era una tortita farcida de carn de kebab de vedella, cogombrets en vinagre, pebrot, també envinagrat, carrota, enciam i poqueta ceba. La salsa era rosada, més aviat líquida, però amb un toc picant ideal que hi donava a la mescla de verdures un toc deliciós, ja que quedaven empapades per la salsa. Queixalaves el Durum, que per cert, estava molt ben plegat, en forma de rectangle i sellat en una planxa, de manera que quan el mossegaves notaves un cruiximent especial a les dents molt agradable. La presentació del plat era bona, i tot i posar paper d'alumini al final, no deixa que la salsa et va sortint cada vegada que el mossegues! Però és que per menjar-lo t'has d'embrutar un xic, sinó, una de dos o no el disfrutes o no t'hi han posat prou salsa o farciment!!! Perquè una altra cosa, aquest Durum pesava, és a dir que estava plenet. Almenys pesava mig kilo!! I mig kilo més de satisfacció al menjar-me'l :) M'el vaig acompanyar d'una fanta de llimona amb glaçons i nyam nyam!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario