Aquest any hem tastat un dels gelats fets amb llet d'ovella de La Recuitera, que encara no havíem tingut la ocasió.
Cal dir que són molt bons, cremosos i de gustos que agraden com la nutella, avellana o de caramel salat, precisament un gust que ens va cridar l'atenció i que ens va agradar molt.
Feia poc que l'havíem tastat a Cracòvia, concretament de caramel amb sal rosa de l'Himalaya i ens va encantar, tan la textura com el sabor.
Aquest de la Recuiteria era força més dolç, tenia més gust de tofee però era molt bo.
Jo el vaig combinar amb kinder, i la meva parella amb xocolata valrhona, genial, una xocolata excel·lent.
Cal dir que són molt bons, cremosos i de gustos que agraden com la nutella, avellana o de caramel salat, precisament un gust que ens va cridar l'atenció i que ens va agradar molt.
Feia poc que l'havíem tastat a Cracòvia, concretament de caramel amb sal rosa de l'Himalaya i ens va encantar, tan la textura com el sabor.
Aquest de la Recuiteria era força més dolç, tenia més gust de tofee però era molt bo.
Jo el vaig combinar amb kinder, i la meva parella amb xocolata valrhona, genial, una xocolata excel·lent.