El Saltimbocca és un plat tradicional de cuina italiana, concretament de Roma per i això es denomina "Saltimbocca a la Romana".
Està elaborat amb vedella, pernil salat i sàlvia, acompanyats d'una reducció de salsa de vi, cosa que li confereix un gust original i espectacular.
Se sol servir enrotllat i és molt important triar el tall de carn. Aquesta ha de ser tallada fina i lliure de nervis i greix.
La mescla de la sàlvia amb la salsa reduïda de vi crea un sabor de luxe, juntament amb la vedella i el pernil salat queda exquisit.
Nosaltres vam tenir el gust de tastar aquest plat a la Trattoria-Pizzeria Piccola de Girona, però si el voleu fer a casa he vist que per Internet hi ha varies receptes que ens poden servir per si volem tornar a menjar aquest plat que ens va agradar tant, us el recomano, ja sigui en un restaurant o a casa!
Està elaborat amb vedella, pernil salat i sàlvia, acompanyats d'una reducció de salsa de vi, cosa que li confereix un gust original i espectacular.
Se sol servir enrotllat i és molt important triar el tall de carn. Aquesta ha de ser tallada fina i lliure de nervis i greix.
La mescla de la sàlvia amb la salsa reduïda de vi crea un sabor de luxe, juntament amb la vedella i el pernil salat queda exquisit.
Nosaltres vam tenir el gust de tastar aquest plat a la Trattoria-Pizzeria Piccola de Girona, però si el voleu fer a casa he vist que per Internet hi ha varies receptes que ens poden servir per si volem tornar a menjar aquest plat que ens va agradar tant, us el recomano, ja sigui en un restaurant o a casa!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Sempre m'ha cridat molt l'atenció el nom d'aquest plat! Ha de ser ben bo!
ResponderEliminarPetonets,
Olga