8/10/18

[#Restaurant] @BeAndilana Les Quinze Nits

Les Quinze Nits, un restaurant situat al bell mig de la Plaça Reial ens ofereix una bona gastronomia en un espai excel·lent de Barcelona.


Disposen d'una àmplia terrassa amb bones vistes i un interior cuidat, amb un disseny càlid i acollidor.

Ofereixen un menú diari amb una cuina mediterrània amb bon producte i ben presentat. El preu és d' 11'75 euros, amb una relació qualitat-preu molt correcte. Aquest restaurant pertany al Grup Andilana, i per la nostra experiència amb altres restaurants que tenen és opció assegurada.



Nosaltres hi havíem anat anteriorment a fer el menú de diari però ara vam voler tastar el Menú Especial, que per 22 euros tens uns plats més elaborats amb beguda, refresc o copa de vi, pa i cafè inclòs.


De primer vam optar pel carpaccio de vedella brasejat amb parmesà, oli d'oliva i toc de llimona. 


Un plat més normal, servit amb una torrada de pa torrat.

De segon no vam poder resistir-nos al confit d'ànec amb patates parisienne a la canyella, aroma de blat de moro i caramel de vi negre.


Ve presentat en un plat ovalat de ferro colat. La cocció del confit està al seu punt i l'acompanyament de les patates dolces, amb el toc més salat i cruixent del blat de moro i la reducció del vi negre fan una mescla sorprenent.


I com a postres vam triar el Tiramisú de la "Paquita Barelli". Era bo, suau i fi i cremós.


Per acabar un bon àpat, amb una immillorable companyia, com sempre, una copa de cava i així vam tornar a celebrar el meu aniversari. Aquest cop l'he celebrat a casa, el dia abans de marxar a Polònia, el dia de vacances a Cracòvia, en tornant de vacances i després amb la meva família.


Un cafè acompanyat d'una galeta que m'encanta i amb aquest gust dolç acabem un bon dinar!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario