22/10/18

[#Polònia] Greg & Tom Beer House Pub, Cracòvia

El Greg & Tom Beer House Pub no sembla que hagi d'oferir massa cosa i en canvi és tot el contrari, es tracta d'un hostal i pub de nit però de dia fan uns menús súper barats i bones opcions a triar.


El local és ben cèntric, en un carrer que va a la plaça central de Cracòvia i s'hi accedeix pujant uns escales. Només d'entrar t'ofereixen aigua amb llimona i fruita perquè agafis quan marxis, tot un detall.


L'interior del local és més fosc, amb dues sales decorades tipus pub, però acollidores i disposen d'una terrassa interior amb taules i cadires de fusta molt bufona.


L'ambient és molt bo, la majoria som turistes ja que si compres una excursió amb Civitates et regalen un menú per a dues persones en el qual només has de pagar la beguda, cosa que val igual que un menú. El preu del menú era de 16 zl. (uns 4 euros).


Tot molt econòmic però amb plats que estan súper bé, ja veureu!

Nosaltres hi vam anar tres vegades, ja que ens hi vam sentir bé des del primer dia. El servei és amable, el primer dia ens van oferir uns pans amb melmelades artesanes que eren d'aperitiu i era molt bo.


El menú constava de dues sopes a triar i tres segons, a vegades un d'aquests eren unes postres com uns pancakes artesans amb fruits vermells i nata, feien bona pinta.

Nosaltres vam tenir la ocasió de provar diferents plats seus:

- Sopa de tomàquet i orenga amb pipes


- Sopa de pebrot amb formatge; aquesta era boníssima, molt fina i amb el toc de formatge hi quedava bé


- Pizza de tonyina, amb una massa artesana generosa i un xic gruixida, portava ceba, olives, poca tonyina però molta mozzarella. Realment era bona.


- Pizza mexicana, amb carn de porc, ceba crua, mozzarella i jalapeños laminats i salsa barbacoa de base.


Picava lo just i no em va desagradar perquè tampoc n'havia tastat mai amb aquests ingredients però em quedo amb la que de tonyina que vam menjar el primer dia.


- Hamburguesa mexicana, elaborada amb 200 gr. de carn de porc, enciam, jalapeños, lollo rosso, tomàquet i mostassa de Dijon servida en un panet amb sèsam negre. Un plat contundent.


Portava acompanyament de patates fregides, primes i cruixents i també cogombre i tomàquet ben dolç


Tots aquests plats que veieu estaven ben cuinats, les sopes eren casolanes amb verdures fresques i la pizza amb massa feta per ells i ben guarnida en tots els casos.


I només pagàvem les begudes, una cervesa i una Pepsi eren 16 zl, uns 4 euros. Imagineu, val la pena fer el menú tan per la ubicació del restaurant, com l'espai, el servei i la relació qualitat-preu.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario