29/4/20

[#Vacances] Molnar's Kurtoskalacs a Budapest

Els que em veniu llegint dels posts de Praga ja us haureu fixat amb els Tredelniks que us comentava que són boníssims i ves per on se'n fan a molts llocs arreu i un d'ells és a Budapest. A cada ciutat es diuen de forma diferent i a Budapest s'anomenen Kurtoskalacs.



Des de casa, com sempre, vam buscar on feien els millors i la gent coincidia amb el Molnar's Kurtoskalacs, un lloc molt antic on pots comprar el teu kurtoskalacacs o endur-te'l i menjar-lo tot passejant.

El pots triar sol, només amb sucre o canyella o xocolata al cim o bé mig i farcit de gelat de màquina de nata o vainilla.


Com que nosaltres vam viatjar a l'estiu, feia molta calor, així que vam optar per provar-lo amb gelat, que encara no havíem tastat perquè no volíem prendre'l moll, però al final tant veure'l vam accedir.


Us diré que a mi personalment no em va agradar, no em va agradar perquè refreda la massa d'una cosa bona recent feta i que pots prendre calenteta. Tot i que si que és cert que la massa és bona, menjar-la freda no ve tan de gust.


A més el gelat que ens van posar va ser de vainilla, enlloc de nata, que ens hagués agradat més, però no ens vam entendre bé i com no sabíem com funcionava, la noia que ens va atendre tampoc ens va donar opció a triar :( Hi havia molta gent i anaven per feina.

De preu no eren gens barats pel que eren, ja que ens van costar com 5 euros i en comparació amb el preu de Praga resulten cars. I si mirem el seu sabor també.

Com el tredelnik de Praga amb xocolata a dins i servit encara calent cap, la seva aroma de canyella que empapava els carrers i veure les dones fent-lo i entregar-te'l recent fet era no té preu ;)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario