3/4/20

[#Vacances] Creme de La Creme

A Praga es mengen molts gelats, sísí, jo tampoc ho hagués dit, però no és el primer país on hi ha fred però en canvi tenen costum de menjar gelat i, a més, tot l'any! No com nosaltres que en comencem a menjar quan fa calor i passat l'estiu pleguem :)


Abans de marxar de vacances vaig buscar on menjar el millor gelat de Praga i vaig trobar molt bones recomanacions de Creme de La Creme. Així que una tarda, després de passejar per la meravellosa ciutat vam entrar a fer un gelat deliciós!

Vam demanar una terrina cada un, jo la mitjana de 160 gr. per 75 CZK que venen a ser uns 3 euros i l la meva parella la gran de 240 gr. per 100 CZK, és a dir, uns 4 euros.

Cal dir que la relació qualitat-preu dels seus productes és excel·lent. I sobretot si mirem els preus d'aquí als quals estem acostumats.


Penseu que es tracta d'un gelat totalment artesà i fet a partir de productes frescs i naturals. També els conos amb el que els serveixen ho fan ells.

Quan el tastes notes aquella cremositat que el fa especial i únic. Per mi és un dels millors, per no dir el millor que he tastat mai :) Encara el recordo mentre escric aquest post.


A Creme de La Creme fan diferents sabors, i alguns vegans, sense sucre i també sorbets. La veritat és que només entrar a la gelateria i veus aquelles muntanyes de gelat amb aquella textura que no saps quin gust triar.

Nosaltres vam optar per festuc i avellana, en el meu cas. I la meva parella d'avellana, festuc i s'hi va afegir un tercer sabor de xocolata negre, que hi combinava perfectament i era bonissima.

Un gelat amb dos fruits secs que m'encanten, un gelat diví! Amb un gust autèntic i gens dolç, ben natural i molt més saludable.


I a més a dins del local, tot i que és petit, hi ha algunes taules on pots prendre el teu gelat tranquil·lament, ja que hi ha molta gent comprant-ne.

Si aneu a Praga és visita obligada, sigui hivern o estiu ;)




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario