8/9/17

.@acustica_2017 16 edició de l'Acústica

Cada any els figuerencs esperem l'Acústica amb moltes ganes i és que la ciutat s'emplena de gent i alegria amb els seus concerts repartits per diferents espais públics que atrauen masses.


I la veritat és que no m'estranya, cada any la programació és molt bona, majoritàriament amb música catalana, des dels Amics de les Arts, passant pels Manel, Txarango, Blaumut, entre altres...




També pots fer sopar al zona dels foodtrucks, a nosaltres això ens encanta!


Aquest any hi hem anat el divendres i el dissabte i així hem pogut tastar diferents cosetes;

Del Pebre Negre, el foodtruck que més ens agrada hem repetit les seves patates braves, que ja havíem agafat l'any passat i ens van agradar molt.


L'entrepà de calamars a la romana amb espinacs amb la seva sals tàrtara, bonissim !


I el de tires de pollastre amb la seva maionesa amb picada especial, súper bo!



i el de pulled pork, la novetat d'enguany i el que més ens ha sorprès. Una delícia que de ben segur repetirem a la propera edició de l'Acústica.


De la caravana de Can Sibarita hi vam agafar el Ropa Vieja, un entrepà amb vedella de Girona guisada i tallada ben prima que porta Cheddar, tomàquet, ceba i enciam. Te'l presenten en un mollete passat per la planxa, també l'havíem tastat l'any anterior. També ofereixen algunes coses per picar que malauradament aquest any no tenien.


I un clàssic que sempre havíem comprat abans que vinguessin els foodtrucks és el vacío amb ximixurri de la parada argentina. Un tall de carn que couen a la barbacoa durant hores i que la seva olor atrau un públic nombrós, tot i que avui dia la gent es diversifica més i vol coses noves.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario