15/7/23

[#Restaurant] Repetim el Restaurant El Pelegrí

Feia dies que volíem repetir aquest restaurant, El Pelegrí,  ja que hi vam anar per les vacances de Nadal i ens va agradar molt. 

Com a aperitiu t'ofereixen unes olives que són boníssimes, de calibre gran i amb un gust molt suau.

Croquetes de quatre formatges fetes a casa amb salsa xili i cruixent de formatge trufat


Em van agradar molt, de gust molt bones i combinaven molt bé amb la salsa picant


Raviolis de sobrassada mallorquina amb verduretes, salsa de bacó ibèric i xips de patates reixetes

Un plat ben presentat, com tots els que serveixen en aquest restaurant i sempre jugant amb les diferents textures.


Rodó de vedella (espatlla) del país a baixa temperatura amb vi ranci, una base de trinxat de patates BB al forn i cruixent de vedella


Una carn perfectament cuita, molt melosa i gustosa, amb un fons de suc potent que contrastava amb la suavitat del trinxat. 


Coulant de xocolata 66% cacau fet a casa amb crema gelada de vainilla mexicana i cruixent de galeta

Un coulant artesà, cuit al punt, de manera que al obrir-lo es vessi la xocolata. Original el cruixent de galeta i bona combinació amb la vainilla del fons.


Per beure vam fer una copa de vi negre Dinarells i jo una de vi blanc. 


Vam acabar amb una copa de cava, gentilesa de la casa, en aquest cas un Trencadís de Grimau, un cava molt afruitat, amb tocs de maduixa i fruita vermella i d'un color cirera. Ens va agradar molt.


Vam fer un bon àpat, sempre quedem contents quan hi anem, ara fins la propera ;)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario