19/8/20

[#Producte] Conserves de peix de Portugal; Briosa Gourmet

Quan els meus pares van anar a Portugal, concretament a Lisboa, ens van dur algun souvenir i ells ja saben que el que ens agrada més és la gastronomia, així que ens van regalar un lot de conserves de peix de Briosa Gourmet.



Concretament aquesta casa fa conserves manufacturades de peix. El que vam tastar nosaltres va ser un lot de diferents pates de peix, ideal com a detall i també per tastar diferents tipus, així que els vam obrir i els vam untar al cim d'unes llesquetes de pa de motlle especial per a canapès i a gaudir ;)

Vam menjar quatre tipus diferents de paté de peix;
  • paté de tonyina
  • paté de verat picant
  • paté de salmó
  • paté de sardina

Tots eren a l'oli d'oliva, tot i que no s'hi notava un excés. La textura és correcte i de gust ens van agradar molt tots, sobretot el de salmó i el de verat picant, ja que ho estava en un punt adequat.


Aquests pates són de qualitat ja que hi predomina el contingut de peix, enfront d'altres ingredients que no ens interessen, i a més tant el contingut calòric com en sal són baixos, és a dir que resulten sans per a menjar peix, sobretot ara que no podem sortir a buscar-ne.


A Portugal tenen molta tradició les conserves de peix, sobretot les sardines en llauna, que fins i tot hi ha qui en col·lecciona,  així que ens va agradar molt poder tastar-ne algunes i el dia que hi anem ja en comprarem més i investigarem més a fons la seva gastronomia, que també és molt interessant :)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario