27/2/19

El nou König del Cul de la Lleona

A Girona tothom coneix de sobres el König i el Cul de la Lleona, és més, diu la llegenda que si fas un petó al seu cul, segur que tornaràs a Girona. I no sé si la dita és certa, però el que si sé és que al König tornaré!

Si no anem al de Girona, per sort, des de fa uns anyets ara ja, el tenim a Figueres i s'apropen noves obertures perquè la gent en pugui gaudir. A Barcelona ja fa un temps que el tenen i ara toca a altres ciutats, voleu saber quines? A Vic i properament a Blanes.


Doncs l'altra dia, com que vam anar a veure el Festival del Circ, en sortint al migdia vam anar a fer un König i ens va fer gràcia anar al que més hem anat sempre, al del c/Calderers, però que ara han remodelat, fent la cuina nova i canviant l'aspecte del local. Ara hi predomina el blanc, tant en parets, com taules i cadires, amb lo qual és molt més lluminós.

Allà és l'únic König on podem gaudir d'un dels nostres gelats preferits, després us dic quin! ;)


Per picar, no poden faltar les seves mítiques braves, rosses i cruixents, amb una salsa picant que a vegades té més gust a all, altres menys i pica més o menys, però sempre és bona.

Vam demanar dues hamburgueses, la meva parella;

- Premium Girona, que té l'hamburguesa de 200 gr. formatge Gouda i crema de pebrot


I jo la meva preferida:

- La nº11, que porta l'hamburguesa, ou, ceba caramel-litzada, sobrassada, confitura de tomàquet i rúcula


La combinació de tots els ingredients la fa deliciosa, sobretot quan es trenca l'ou, si te l'han cuit al punt, i es barreja amb la resta de components de l'hamburguesa.


I per postres aquí ens demanem el gelat d'avellana a l'antiga. Segons tinc entès és l'únic König on el pots menjar.

Abans anava a dins d'una tulipa de galeta, però des fe ja fa un temps el serveixen en un bol amb uns pals de Mikado, ami m'agrada més el format anterior ja que la galeta era gruixuda i cruixent, ben bona.

A falta de la galeta vaig preferir demanar la coca de Ratafia amb el gelat d'avellana a l'antiga.


Em van servir una porció generosa d'una coca toveta, flonja, boníssima i com a acompanyament una bola de gelat, cremós i amb un gust potent d'avellana, unes postres que no us podeu perdre, tasteu-lo i quan ho hagueu fet em dieu què us ha semblat!

La meva parella, va optar per un Red Velvet i un cafè per rematar :)


Ens agrada molt anar al König perquè la carta és molt atractiva i variada, amb molts tipus de plats a triar, tant per si vols menjar més com menys. A més la relació qualitat-preu és excel·lent, ja que la matèria prima que fan servir és bona. No cal que us digui que tornarem segur, perquè fer un König sempre ve de gust!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario