Després del 1961, a dos passos de l'antic monasteri de St. Clément que els mestres formatgers elaboren amb el seu saber fer secretament reservat aquest formatge. Modelat i premsat a la seva lona, aquest desenvolupa una fina escorça daurada del seu refinament en cava.
50 anys després de la seva creació la recepta de l'elaboració d'aquest formatge és acuradament preservada.
Un formatge apreciat pel seu sabor únic i suau.
Fitxa tècnica
França: Pays de la Loire
Maduració: 3 mesos
Pes i forma: 340 el format estàndard, cilíndrica
Dimensions: D. 10 cm a 3-3'5 cm
Llet: Vaca
Classificació:Premsats cuits
Productor: Varis
Cata:
És un formatge força aromàtic per ser de llet de vaca crua. L'escorça és més dura però i comestible. El seu interior és tovet, cremós i de gust bastant potent.
50 anys després de la seva creació la recepta de l'elaboració d'aquest formatge és acuradament preservada.
Un formatge apreciat pel seu sabor únic i suau.
Fitxa tècnica
França: Pays de la Loire
Maduració: 3 mesos
Pes i forma: 340 el format estàndard, cilíndrica
Dimensions: D. 10 cm a 3-3'5 cm
Llet: Vaca
Classificació:Premsats cuits
Productor: Varis
Cata:
És un formatge força aromàtic per ser de llet de vaca crua. L'escorça és més dura però i comestible. El seu interior és tovet, cremós i de gust bastant potent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario