Que bo i quina abundància l'esmorzar que vam disfrutar a Torroella de Montgrí.
Unes taules amb safates d'embotit variat i bo: llonganissa, xoriç, botifarra blanca, botifarra negre, llom del coll (boníssim), formatge, pernil dolç i pernil salat.
Acompanyat de sucs de taronja i aigua. I més tard un cafè amb llet al bar de la plaça :)
I també safates amb dolços: croissants petits de xocolata, altres de normals amb banyes i ensaïmades d'aquelles amb més gust de saïm.
Tot molt complert i bo i a destacar el pa. Pa de Tramuntana, una delícia, cruixent per fora i amb una molla excel-lent.
Unes taules amb safates d'embotit variat i bo: llonganissa, xoriç, botifarra blanca, botifarra negre, llom del coll (boníssim), formatge, pernil dolç i pernil salat.
Acompanyat de sucs de taronja i aigua. I més tard un cafè amb llet al bar de la plaça :)
I també safates amb dolços: croissants petits de xocolata, altres de normals amb banyes i ensaïmades d'aquelles amb més gust de saïm.
Tot molt complert i bo i a destacar el pa. Pa de Tramuntana, una delícia, cruixent per fora i amb una molla excel-lent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario