Va de teca

Pàgines

▼

13/6/13

Formatge: Chaussée aux Moines

Després del 1961, a dos passos de l'antic monasteri de St. Clément que els mestres formatgers elaboren amb el seu saber fer secretament reservat aquest formatge. Modelat i premsat a la seva lona, aquest desenvolupa una fina escorça daurada del seu refinament en cava.
50 anys després de la seva creació la recepta de l'elaboració d'aquest formatge és acuradament preservada.
Un formatge apreciat pel seu sabor únic i suau.

Fitxa tècnica

França: Pays de la Loire
Maduració: 3 mesos
Pes i forma: 340 el format estàndard, cilíndrica
Dimensions: D. 10 cm a 3-3'5 cm
Llet: Vaca 


Classificació:Premsats cuits
Productor: Varis


Cata:

És un formatge força aromàtic per ser de llet de vaca crua. L'escorça és més dura però i comestible. El seu interior és tovet, cremós i de gust bastant potent.


Lídia a 17:45:00
Compartir

No hay comentarios:

Publicar un comentario

‹
›
Inicio
Ver versión web

Administradors

  • Lídia
  • Lutherv
Con la tecnología de Blogger.