10/9/23

[#Producte] Amanida de cigrons amb vinagre balsàmic de Mòdena

L'amanida de llegum que us mostro avui és bonissima però sabeu perquè? Per l'amaniment, hem fet servir un vinagre de Mòdena que ens han fet arribar des d'Itàlia l'empresa Acetaia Malpighi i que és una passada.

Res veure amb els vinagres als que estem acostumats aquí, als qual se'ls hi afegeix sucre, entre altres ingredients.


El vinagre balsàmic Malpighi de Mòdena IGP s'obté a partir del most envellit, que està parcialment fermentat, al qual s'hi afegeix el seu vinagre de vi. La mescla s'envelleix durant un mínim de 60 dies en totes les varietats que fan: bronze, plata, or, platí, bordeus i orgànic, les quals es distingeixen pel diferent nivell de densitat i most de la barreja.

Com a resultat tenim un producte elegant i lleuger que combina molt bé amb les verdures crues, cuites i a la brasa i també en rostits i carns a la brasa.


Nosaltres hem tingut el gust de tastar l'Aceto Balsamico di Modena IGP Gold, que té un gust rodó i intens, amb una acidesa equilibrada. És un producte 100% natural, lliure de caramel, colorants i additius.

Nosaltres l'hem afegit en una amanida amb cigrons, tomàquet i alvocat i ha quedat molt bo. Li proporciona un gust dolcet molt bo, sense empalagar.


Tenim pendent afegir-lo a una paella de verdures cuites que el resultat segur que serà espectacular, ja us ho ensenyaré!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario