28/8/23

[#Recepta] Quiche de carbassó i formatge fresc

A casa ens agraden molt les quiches i ara feia temps que no en feiem, ja que semblen més d'hivern. Però aquesta quiche que hem fet és molt fresca ja que porta carabassó i formatge fresc, dos ingredients d'estiu i es pot menjar calenta acabada de fer o freda. De les dues maneres està bona!



Quiche de carbassó i formatge fresc

Ingredients per a 4 persones:
  • 1 base quebrada fresca
  • 200 ml de nata per cuinar
  • 3 ous
  • 2 formatges frescs Cabrianes, de 200 gr. cada un
  • 2 carabassons verds
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra


Elaboració:

En primer lloc rentem els carabassons i els tallem a daus per a saltejar-los en una paella amb un raig d'oli d'oliva.


Salpebrem i tapem per tal que es vagin coguent.

Una vegada cuits els posem en un bol amb la nata i els 3 ous batuts i tornem a salpebrar.


Posem la massa quebrada en un motlle pel forn i evoquem la preparació, afegint també el formatge fresc.
Enfornem uns 30 minuts a 180ºC amb el forn preescalfat. 
Traiem la quiche del forn i la deixem reposar uns minuts per tal que s'atemperi.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

3 comentarios:

  1. Quan li poses el formatge fresc Lídia?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, li poso a la mescla dels ous i la nata i el carbassó i després ho poso al motlle per enfornar, gràcies

      Eliminar
  2. Anónimo1/9/23, 7:21

    Hola el formatge fresc quan li poses

    ResponderEliminar