21/11/22

[#Restaurant] Noray - @portsalins

Aquest dissabte vam anar a tastar el Menú del Noray,  el restaurant de l'Hotel Port Salins d'Empuriabrava. 

L'espai és preciós, ampli, lluminós, amb vistes al canal d'Empuriabrava i amb un molt bon servei.

Nosaltres vam fer el menú de dissabte que valia 23 euros, que inclou una copa de vi, pa, aigua i cafè i la veritat és que ens va agradar molt. La relació qualitat-preu està més que bé.


El menú consta de quatre primers a triar i quatre segons més a escollir i unes postres artesanes.

En primer lloc et serveixen unes olives macerades com a detall de la casa i diferents pans amb oli d'oliva verge extra, sal i pebre per a degustar. Va molt bé mentre esperes els plats tot fent una copeta de cava ;)


Jo vaig optar pel:

- Timbal d'escalivada amb formatge de cabra 

Un plat amb una excel·lent presentació, hi havia una base de pebrot escalivat, albergínia i ceba caramel·litzada al cim amb el tros generós de formatge de cabra


La meva parella va fer:

- Croquetes de rostit amb allioli

Un allioli casolà, molt potent i unes croquetes molt ben fetes


I de segon tots dos vam optar per la carn:

- Terrina de xai a la segoviana

Molt ben presentat, amb talls de xai molt ben cuinats i melosos, amb una salseta molt gustosa i acompanyat d'una bresa de verdures a l'estil menorquí.


Aquest plat ens va agradar molt.


I com a postres ens van oferir unes postres de la carta i no vam dubtar a fer un suflé, ja que costa trobar-ne en els restaurants;

- Suflé de xocolata blanca, festuc i gerds

Unes postres que es fan esperar, ja que les preparen al moment, però que valen la pena. 


Ens van servir un suflé ben calentet, amb sucre glass com a decoració. Només trencar-lo ja trobes la xocolata blanca líquida, els festuc i els gerds, una combinació molt encertada, ja que l'àcid del gerd contrasta amb la dolçor de la xocolata.


Vam acabar amb un cafè de qualitat, d'aquells que et deixen molt bon gust de boca, servit amb una galeta de canyella i xips de xocolata que va entrar d'allò més bé.


En resum, un dinar excel·lent, amb producte fresc i de qualitat i molt ben cuinat i si hi sumes l'atenció rebuda a la sala, no es pot demanar res més, vam quedar molt contents.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario