5/7/17

.@info_plain Bikinis de chutney de tomàquet i olives negres amb mozzarella

Què és Plain & Simple?

The Pantry és una empresa nova que creu fermament en els productes naturals i en fer les coses de forma senzilla i tradicional. Cuinant i creant perquè els seus productes tinguin un sabor real, natural i exquisit.

La seva fàbrica està ubicada a Deifontes, un poble de la província de Granada. Una petita micro fàbrica on es treballa de forma artesanal.

Les seves receptes han estat utilitzades per la seva família al llarg dels anys i, a més, n'han provat de noves i millorat, intentant donar-lis el toc especial que els caracteritza.

Els seus productes porten només ingredients naturals, sense additius ni conservants artificials, ni colorants, ja siguin naturals o artificials.

Tots els seus productes s'elaboren en olles tradicionals, la seva matèria prima és trossejada a ma i els pots s'omplen manualment. No existeix cap procés industrialitzat.

Els ingredients amb els qual treballen són comprats a proveïdors de qualitat, tant a distribuïdors com a agricultors i pagesos de la zona.

Disposen d'una àmplia gama de productes artesans gourmet, des de melmelades on poder gaudir de la fruita sencera fins als deliciosos xutneys agredolços de diferents varietats que tan bé acompanyen qualssevol plat.

Nosaltres hem combinat un dels seus xutneys, concretament el de tomàquet i olives negres i l'hem combinat amb un formatge italià que es fon molt bé, la mozzarella.



Hem pensat ens uns bikinis amb xutney de tomàquet i olives negres amb mozzarella fets a la graella i ben marcats, fins que la mozzarella es fon i l'entrepà agafi aquell color daurat i el punt cruixent del torrat, bonissims!


Ingredients per a 2 persones:



Elaboració:

Primer de tot suquem les llesques amb tomàquet, com tenim costum de fer a casa nostra.


Després untem el xutney per tota la llesca del pa i hi disposem la mozzarella tallada a làmines fines, també hi espolsem uns quants branquillons de romaní, que ens hi donaran un toc especial.


Untem amb mantega els dos costats de la llesca i les posem a la graella fins que vinguin ben rosses.


Quan tinguem els bikinis marcats els traiem de la graella i els servim. Ja al partir-los veurem que la mozzarella fa fils i quan els tastem, la combinació del xutney de tomàquet i oliva negre amb la mozzarella queda molt bé. Al ser un formatge suau, aquest xutney és qui li confereix el gust potent al bikini. També el fet d'incorporar-hi el romaní lo dóna un gust encara millor.


Consells de degustació:

De bikinis en podem fer de molts de gustos diferents, no sempre han de ser de pernil dolç i formatge. O d'altres embotits com pernil salat, sobrassada o gall d'indi. Si ens decantem pels xutneys veurem que podem fer mil combinacions, i recordem que estan elaborats a partir de verdures i fruites fresques. Nosaltres ja estem pensant en alguna altra proposta amb aquests xutneys tan bons.



Valor nutricional:

Al optar per la mozzarella fa que no hi aportem tant de greixos com ho fariem amb algun altre formatge, sobretot per fondre.
També és una excel·lent opció el xutney perquè està fet a partir d'una hortalissa molt saludable com és el tomàquet i espècies i olives negres, que són cardiosaludables. És a dir que amb aquesta combinació el bikini seria més nutritiu i menys calòric i greixós que el típic.
I si encara volem restar calories podem no untar-los amb mantega, amb paciència també ens quedarien torrats i estalviem calories grasses.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials FacebookTwitterInstagram
T'hi espero!



No hay comentarios:

Publicar un comentario