Ja sabeu com m'agraden les amanides, aquesta vegada en fem una encara més cardiosaludable amb la presència del salmó, un peix blau ric en omega 3. I si li sumem les nous i l'oli ja anem sumant.
Ingredients:
Elaboració:
Rentem l'enciam i el tallem petit. Netegem els tomàquets i els partim per la meitat. Pelem la carrota i la tallem a rodelles. Muntem la base i hi afegim el formatge tallat a tires fines, les nous, i el salmó.
Amanim tot amb el vinagre, l'oli, la sal i el pebre i ja ho tenim!
Ingredients:
- enciam del llarg
- tomàquet cherry
- carrota
- 3 nous
- salmó fumat
- formatge
- vinagre balsàmic de Mòdena
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre
Elaboració:
Rentem l'enciam i el tallem petit. Netegem els tomàquets i els partim per la meitat. Pelem la carrota i la tallem a rodelles. Muntem la base i hi afegim el formatge tallat a tires fines, les nous, i el salmó.
Amanim tot amb el vinagre, l'oli, la sal i el pebre i ja ho tenim!
No hay comentarios:
Publicar un comentario