12/7/13

Gaspatxo de ma mare

Està fent una calor aquests dies... i res ve més de gust que arribar a casa a dinar i menjar un bon plat de gaspatxo.

Ingredients per a 4 persones:

Un kilo i mig de tomàquets mitjans ben madurs
1 cogombre
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba (opcional)
1 gra d'all
1 llesca de pa de pagès (opcional, ma mare no hi posa pa, que engreixa :))
sal, pebre, vinagre i un bon oli d'oliva verge extra
picatostes (opcional, però hi queda més bo)

Elaboració:

Rentem els tomàquets sota l'aixeta ben nets. Els partim per la meitat i els ratllem. Agafem els pebrots i també els passem per l'aixeta. Els tallem a daus juntament amb la ceba. Hi afegim un polsim de sal, un xic de pebre, vinagre i un bon raig d'oli. També hi posem el gra d'all. Ho passem tot pel turmix i ho colem amb el col-lador xinès. El posem a la nevera i ja ens el podem beure ben fresquet amb picatostes a gust de consumidor!

No hay comentarios:

Publicar un comentario