28/3/19

Pizzeria Origano, mig metre de pizza!

Ja havíem tastat les pizzes de la Pizzeria Origano, tant les individuals de 33 cm com la de mig metre però sempre per emportar i mai l'havíem consumit al seu local.

Però aquesta vegada vam demanar una pizza Oslo de mig metre per menjar in situ. Quina sorpresa vam tenir quan ens van servir la pizza, és grandiosa, ja ens havia avisat la cambrera que les que es porten a domicili de mig metre són més petites que les que es consumeixen a la pizzeria, i ja ho pots ben dir :)


La Oslo porta nata, mozzarella i salmó fumat. Una pizza bonissima, amb la massa cruixent i molt ben elaborada i amb ingredients totalment frescos.



La cremositat de la nata com a base de la pizza combinava molt bé amb el salmó fumat i la mozzarella fosa.


Nosaltres erems 4 persones i vam tenir 6 talls generosos cada un. Si la menges al local la pizza és ben bé per a 4 persones amb molta gana, 5 i fins i tot 6 persones. La veritat és que la pizza és tan bona que vas menjant i quan no t'adones ja te l'has cruspit i això que quan te la serveixen el primer que penses és que no podràs amb tota, jaja, que il·lusos ;)


La relació qualitat-preu és bona, tot i que la pizza Oslo és la més cara, surt a 25 euros, que per 4 persones no està gens malament. I el servei és molt amable, sobretot la cambrera, la Toñi.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario