24/8/16

Pastís de poma amb crema fàcil

Si alguna vegada voleu fer un pastís bo i resultó, i sobretot ràpid, aquí us dono una recepta molt fàcil per aconseguir-ho!


Ingredients:

1 massa de pasta de full rodona o quadrada
2 pomes mitjanes
2 natilles de vainilla
sucre


Elaboració:

Estenem la pasta de full sobre una placa de forn. Punxem una mica la massa per tal que no s'infli massa. Hi disposem les dues natilles i la poma tallada fina.


Amb la pela de les pomes fem un almívar amb sucre i agua bullint que ens servirà per a pintar la poma. A més hi afegim dues cullerades soperes de sucre i l'enfornem a 180ºC, aproximadament durant 15 minuts. Els 3 minuts finals posem el gratinador del forn i així la poma ens quedarà rossa.


Consells de degustació:

Es pot fer amb qualssevol tipus de fruita. Si agafem diferents fruites de colors quedarà molt maca visualment: amb kiwi, maduixa, taronja i poma queda espectacular.
Si disposeu de temps i enlloc de fer servir les natilles elaboreu una crema pastissera artesana, encara millor, això és per una urgència :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario