17/7/15

Patates i ous ferrats amb pètals de sal trufats

Avui us presento un plat senzill i clàssic i molt llaminer, patates fregides amb ous ferrats. I pensareu que té aquesta recepta que la faci diferent? Doncs una sal que fa que un plat molt normal pugui convertir-se en una exquisitessa. Anem a veure-ho!


Ingredients per a 2 persones:

4 patates de la varietat Agria de Patatas de Calidad
4 ous de gallina campera
oli d'oliva verge extra
pètals de sal trufada de Sal Gourmet


Elaboració:

Fregim les patates en abundant oli d'oliva.


Una vegada rosses, en el mateix oli hi fregim els ous fins que vinguin daurats.


Servim les patates amb els ous i espolsem els pètals de sal trufada al cim.


Queda un plat amb un gust més intens i potent. Els ous amb el toc de sal estan divins i les patates també. Proveu-ho a casa i ja em direu :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario