26/7/15

Patates amb pebrot verd

Les patates són un d'aquells productes que pots cuinar de milers de maneres. Fredes per ara a l'estiu, en forma de purè, estofades, farcides, fregides, fins i tot bullides per acompanyar la verdura queden bones.

Nosaltres també les hem preparat amb verdura, però en aquest cas saltejades amb pebrot verd. Ara els pebrots verds estan en plena època i això s'ha d'aprofitar. Són de pell fina i dolços i proporcionen a la patata el seu gust particular.


Ingredients per a 2 persones:

4 pebrots verds petits
4 patates mitjanes de Patatas de Calidad
oli d'oliva verge extra
sal i pebre

Elaboració:

Pelem les patates i les tallem a daus petits.
En una paella hi tirem un raig d'oli i hi saltegem les patates i el pebrot tallat a tires.


Deixem que cogui tot, per tal que la patati es faci i que s'impregni de l'aroma del pebrot i salpebrem.
Quan veiem la patata rossa, apaguem el foc i servim.

Comentari dietètic:

Obtenim un plat amb una elevada quantitat d'hidrats de carboni d'absorció lenta, és a dir que ens donaran energia de llarga durada, provinents de la patata.
El fet de saltejar les patates enlloc de fregir-les ens estalvia moltes calories de l'oli.
I amb l'adició del pebrot afegim al plat propietats antioxidants, excel.lents per reparar els danys del sol, ara que pica tant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario