Si algun dia et lleves al matí i et venen de gust uns croissants calentons acabats ho tens molt fàcil, mira aquesta recepta.
Aquests que us ensenyaré són els primers que faig, ja els aniré millorant, o això espero :)
Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- mantega
- sucre
- clara d'ou
Preparació:
Es talla la làmina de pasta de full en triangles, jo d'una làmina en vaig fer quatre parts, és a dir quatre triangles.
S'enrotllen sobre sí mateix i es dobleguen les puntes cap endins, que és el que seran les banyes del croissant.
Si els vols de mantega, els untes una mica i aleshores hi tires sucre pel damunt i els pintes un xic amb clara d'ou, perquè agafin color.
Els forneges uns 20-30 minuts, depenent del forn i ja els tens calentets per esmorzar i compartir-los amb una bona companyia ;)
Amb aquesta recepta participo al concurs que organitza el blog Cocina de muerte lenta, que va dedicat a receptes pel dia de Sant Valentí, i quina millor manera de despertar el teu xicot amb l'olor d'uns croissants acabats de fer i poder esmorzar-los junts amb un bon capuccino d'aquells que porten un cor de cacau amarg de decoració!
Aquests que us ensenyaré són els primers que faig, ja els aniré millorant, o això espero :)
Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- mantega
- sucre
- clara d'ou
Preparació:
Es talla la làmina de pasta de full en triangles, jo d'una làmina en vaig fer quatre parts, és a dir quatre triangles.
S'enrotllen sobre sí mateix i es dobleguen les puntes cap endins, que és el que seran les banyes del croissant.
Si els vols de mantega, els untes una mica i aleshores hi tires sucre pel damunt i els pintes un xic amb clara d'ou, perquè agafin color.
Els forneges uns 20-30 minuts, depenent del forn i ja els tens calentets per esmorzar i compartir-los amb una bona companyia ;)
Amb aquesta recepta participo al concurs que organitza el blog Cocina de muerte lenta, que va dedicat a receptes pel dia de Sant Valentí, i quina millor manera de despertar el teu xicot amb l'olor d'uns croissants acabats de fer i poder esmorzar-los junts amb un bon capuccino d'aquells que porten un cor de cacau amarg de decoració!