

Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- mantega
- sucre
- clara d'ou
Preparació:
Es talla la làmina de pasta de full en triangles, jo d'una làmina en vaig fer quatre parts, és a dir quatre triangles.
S'enrotllen sobre sí mateix i es dobleguen les puntes cap endins, que és el que seran les banyes del croissant.

Els forneges uns 20-30 minuts, depenent del forn i ja els tens calentets per esmorzar i compartir-los amb una bona companyia ;)
Amb aquesta recepta participo al concurs que organitza el blog Cocina de muerte lenta, que va dedicat a receptes pel dia de Sant Valentí, i quina millor manera de despertar el teu xicot amb l'olor d'uns croissants acabats de fer i poder esmorzar-los junts amb un bon capuccino d'aquells que porten un cor de cacau amarg de decoració!
Muchas gracias por tu aportación, es un desayuno o merienda perfecto para compartir, con una taza de chocolate o de café mmm.... Te deseo mucha suerte en el sorteo. Un beso
ResponderEliminarLxx
Una versión rápida de los croissants, una alternativa rica cuando no tienes el tiempo de preparar la masa de croissants que lleva sus tiempos :o)
ResponderEliminarFeliz finde,
Palmira
Me apunto a uno de estos croissants, que me gustan mucho. Muchas gracias por apuntarte a mi sorteo. Besitos.
ResponderEliminarCroissants!!! siempre he querido probar hacerlos pero nunca me he atrevido. Te han quedado estupendos. Besos.
ResponderEliminar