10/3/24

[#Radio] @gironafmcat Restaurants mexicans a Girona

A mi m'agrada la cuina mexicana, crec que és una explosió de sabors, entre picant, àcid, salat que fa que quan la tastis et sorprengui i en vulguis més. Si a vosaltres us agrada us deixo amb uns quants restaurants de Girona on poder degustar-la! Andale ;)

1. Maguey, situat a la Cort Reial, un lloc molt autèntic, un xic petit el local però disposa d'una amplia terrassa. Una recomanació les "quesadillas" de pollastre i xampinyons estan bonissimes.

2. 1810 Tacos y Tapas, al c/ Calderers, amb plats molt seus i un servei molt atent i amable i ràpid. No us podeu perdre les seves postres de "3 leches". 

3. La Malinche, al c/ La Rutlla, un lloc molt maco amb plats mexicans casolans i una margarites molt ben elaborats. Cal dir que els racions dels plats són abundants. 



4. Leda's Mexican Food, al c/ Santa Eugènia, amb un menú diari amb moltes opcions a triar que està molt bé i és molt complert, ideal per a tastar la seva cuina mexicana autèntica i a més amb un ambient i personal molt agradable.

5. Tequilas y tacos, a Banyoles, a la Plaça dels Turers, un lloc molt autèntic amb una terrassa ideal per ara que ve el bon temps. 


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario