21/10/23

[#Recepta] Amanida de poma amb formatge de cabra i vinagreta de fruits secs

Encara venen de gust les amanides i sinó sempre podeu intentar fer-les amb algun ingredient calent i així trencar la fredor.

Jo avui us porto una amanida amb una fruita de temporada com és la poma;



Amanida de poma amb formatge de cabra i vinagreta de fruits secs

Ingredients per a 2 persones:

Elaboració:

Posem les fulles dels diferents enciams en un plat pa i afegim la poma tallada a tires, el formatge de cabra i amanim amb sal, oli, la barreja de fruita seca i el vinagre balsàmic de Mòdena.

La veritat és que la clau d'aquesta amanida és el vinagre, ja que es dolcet però no embafa i amb la poma li queda de meravella. 


Consells de degustació:

Hi podriem afegir més ingredients com ara carrota, xerrys i també alguna altra fuita seca, com nous.


Valor nutricional:

Es tracta d'un plat amb un baix aport calòric, ja que gairebé tot el contingut en verd és aigua i el que si afegiriem són les calories del formatge, que també conté vitamina D i calci i de l'oli d'oliva, un greix molt saludable que va bé per la nostra pell, amb un alt contingut en vitamina E.

Un plat per fer únic com a tot sopar, refrescant, saludable i bonissim!




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario