11/6/23

[#Radio] @gironafmcat Roses comestibles

Tenim el Sant Jordi a tocar i com mana la tradició es regala una rosa i  un llibre, però nosaltres com que sempre parlem de gastronomia, us proposarem roses comestible, què us sembla la idea?

A Girona tenim tres productes relacionats amb la rosa que són un regal perfecte, tan d'aspecte com de gust;

- Bombó de Sant Jordi, de Casa Cacao; es tracta d'una peça quadrada, amb una base de merenga cruixent de rosa, seguit per  una gelatina de préssec, aportant tocs afruitats, una capa superior de ganache de xocolata i té negre quadrat de xocolata, acabat amb un bany de xocolata amb llet i el dibuix de la rosa típica de Sant Jordi.

- Cake individual de Sant Jordi, del Rocambolesc, es tracta d'un bescuit tendre i humit elaborat amb ametlles i pètals de rosa deshidratats. Conté caramel de cirera en el centre del cake i està recobert amb crema de xocolata i aigua de roses.


És una rosa preciosa i molt ben feta, que a primer cop d'ull dius uau i quan la tastes, hi tornes!

A més, com veieu, ve presentada en una caixeta de plàstic transparent.
- Carambina de Sant Jordi,  de la confiteria Rocambolesc; una dragea elaborada amb maduixa i aroma de rosa, recoberta de xocolata blanca.


Es tracta d'una de les carambines més aromàtiques de la col·lecció, amb un interior de maduixa liofilitzada, recoberta per una cremosa cobertura de xocolata blanca i rosa amb notes subtils a vainilla.

Ara us diré dos productes de Figueres, d'una botiga que us n'he parlat en altres ocasions ja la mestra xocolatera, l'Alyona,  fa unes elaboracions increibles, Autentics Bombons Belgues

- La rosa de xocolata, disponible en quatre tipus de xocolata; negre, amb llet, blanca i blanca tenyida amb pintura comestible vermella. Per mi és la més maca visualment, ja que de bones en són totes. 


- Llibre i rosa, una peça de xocolata a triar entre negre o amb llet, que simula un llibre obert. Està molt ben treballat, és ideal per als llaminers que no llegeixen o que vulguin complementar la lectura amb quelcom dolç, jaja.


I per últim us vull parlar d'un regal diferent, amb una vessant social, un lot de Mels Alemany

- Caixa de mel i flors, que ve en una caixa de fusta decorada amb un dibuix de Cristina Mercadé, de la Fundació Aspros, d'Edició limitada i conté 5 varietats de mel i 4 roses de galeta i xocolata del Rosal.

Una manera diferent i dolça de regalar la Rosa.

Aquest lot es compra online i ara amb despeses d'enviament gratuïtes :)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario