30/7/20

[#Vacances] Eissalon am Schwedenplatz, Viena

A Viena curiosament es menja molt de gelat. Dic curiosament perquè a l'estiu si que hi fa calor però els hiverns són freds, tot i això mengen molt de gelat. 


La prova és que hi ha moltes gelateries arreu de la ciutat i ben bones, amb gelat artesà de qualitat i fet amb llet de granges properes.


Algunes d'aquestes gelateries són molt conegudes a la ciutat i tenen molta fama com és el cas d'aquesta: Eissalon am Schwedenplatz, una gelateria italiana fundada l'any 1886.


Està ben situada i sempre està plena de gent, tot i que no cal fer cua ja que són varis treballadors i van molt ràpid.


Tenen una terrassa per degustar les seves especialitats in situ o bé triar el teu gelat i menjar-lo a la plaça del davant.


Elaboren molts de gustos, tots ells de forma artesana. Es tracta d'uns gelats molts cremosos, tan que el temps que tardes en pagar el gelat ja es desfà.


La relació qualitat-preu és molt bona, ja que una terrina de 3 varietats val 3'10 euros.


Aquest preu tenint en compte que estem a Viena, on la renda per capita és molt superior a la nostre, per ells és una ganga, i per nosaltres no està malament, sobretot en comparació amb els gelats d'aquí, força més cars i que costa trobar-ne de bons i amb aquesta textura i els que trobes es fan pagar ;)




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario