30/7/19

Recepta de banoffee

Avui us porto una recepta d'unes postres molt fàcils i ràpides de fer però molt resultones, uns vasets de banoffee.

El banoffee és un pastís anglès inventat per un cuiner de Sussex Est, i des d'aleshores s'ha convertit en unes postres mundialment conegudes.


Es tracta d'un pastís senzill però molt bo i que no requereix forn. Es pot fer en forma de pastís o presentar-lo en vasets com hem fet nosaltres!


Vasets de banoffee
  • 200 ml de nata per a muntar
  • 125 gr. de galetes tipus María o unes que s'engrunin bé
  • 50 gr. de mantega
  • 1 plàtan Canari
  • dolç de llet


Elaboració:

Primer de tot aixafem les galetes i les barregem amb la mantega fosa.


Reservem a la nevera perquè quedin més compactes.


Muntem els vasets posant un fons de la mescla anterior amb galeta i mantega.


Afegim rodelles de plàtan i dolç de llet, quantitat a gust de consumidor.


Per últim incorporem la nata recent muntada i un xic de pols de galeta per a decorar.


Servim els vasets freds de nevera, però trets una mica abans.


Consells de degustació:

Si us agrada la xocolata, es poden fer sevir galetes de xocolata de base enlloc de normals.
I si voleu rebaixar les calories d'aquestes postres, podeu fer sevir meitat de iogurt i meitat de nata muntada, més endavant jo ho faré així per provar a veure què tal.

Valor nutricional:

Es tracta d'unes postres molt calòriques on només se salva el plàtan, així que reserveu-les per condicions especials o si teniu convidats a casa, que a més, és una bona manera de sorprendre'ls :)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario