4/6/14

Espai del peix a Palamós


 Fa un parell de caps de setmana vam visitar la Fira del Vaixell a Palamós.


Vam esmorzar a l'espai del Peix, un esmorzar servit per alumnes de l'escola d'hostaleria, amb una oferta excel-lent.


- Triangles de formatge curat, boníssim


- Seitons


- Llesquetes de pa amb tomàquet


- Llesques de tapenade, crec, semblava una mescla d'anxova triturada i oliva negre amb un xic de maionesa per decorar al cim


- Coca deliciosa, excel-lent massa i textura flonja


- Sucs, vi i cafè amb llet

I després ja vam anar a visitar i xafardejar alguns dels vaixells per dins, alguns molt antics.

Aprofitant la caloreta del dia, massa i tot, vam fer un gelat ja que havíem esmorzat força i vam continuar amb les activitats que oferien a la fira.

Precisament a l'Espai del Peix feien una demostració de cuina, fent dues receptes amb peix:

- Un saltejat de canana amb escarxofa

La ració que vam tastar :)




- Congre amb pèsols

La ració que vam provar
No sé amb quin dels dos plats em quedaria, ja que els vam poder tastar un xic i tots dos eren molt bons. Unes receptes ràpides de fer i bastant senzilles amb peixos potser menys apreciats al mercat. Tot i que no per això menys bons sempre i quan se sàpiguen cuinar bé, com va ser el cas.

I després un passeig amb barca pesquera, i seguim amb la cuina. En aquesta ocasió feien al passeig un concurs de cuina fent servir la canana com a protagonista. Els pescadors feien cada un una versió diferent i aleshores un jurat havia de valorar el seu plat.

Nosaltres els vam provar tots menys un, però justament el que més ens va agradar és el que va guanyar i a més, és el que en vaig veure més el procés d'elaboració. Aquí us deixo les fotos:


No hay comentarios:

Publicar un comentario