8/3/13

L'Ecocabàs, un nou mercat a Girona



Girona inicia un mercat ecològic i artesanal els diumenges al matí

·         Cada diumenge al matí es podrà fer la compra setmanal en el mercat ecològic i artesanal que s’emplaça a l’Avingunda Ramon Folch de Girona

·         El mercat es va iniciar el passat diumenge 3 de març amb èxit de participació, tant de públic com de venedors.

·         Per aquest segon diumenge, el mercat creix amb nombre de parades 



ECOCABÀS, és un mercat ecològic i artesanal impulsat i organitzat per Scata, filial de l’empresa Incatis i per Quins Pebrots.
En aquest mercat s’hi poden trobar una àmplia varietat de productes ecològics i d’elaboració artesanal com melmelades, conserves, pastisseria, carn de poltre, embotit, ous, fruita, verdura, llegums, pa, herbes remeieres, vins i caves, formatges, creps, croquetes, entre altres.
Una vintena de parades amb productes ecològics i de proximitat, garanteixen la diversitat suficient per poder fer tant la compra setmanal de manera habitual, com en un moment puntual, donat que el diumenge és festiu a Girona i aquest mercat obre la possibilitat de també poder comprar a la ciutat aquest dia.
L’espai de mercat pretén ser un lloc per a tota la família, i per això també s’hi organitzen activitats per la mainada, per tal que mentre els pares facin la compra  els  nens  i  nenes  també   puguin fer-hi  activitats  com  decoració  de galetes o bé pintar-se la cara. Ambdues activitats van a càrrec de Glopets de sucre. L’horari de les activitats és de 11 a 13h. i els nens es poden inscriure en el mateix moment.
El mercat però va més enllà i també s’hi distribueix mitjançant les parades una proposta de dieta saludable per tota la setmana.
L’objectiu és consolidar-se com a mercat de referència en aquesta tipologia de productes i donar resposta a totes aquelles persones que cada vegada més aposten per una alimentació sana i de qualitat i per tant pels productes ecològics i de proximitat



ECOCABÀS, mercat ecològic i artesanal
DIES: diumenges al matí
LLOC: Av. Ramon Folch de Girona
HORARI: Diumenges de 10 a 14 h


  
Més informació:                                                               
T. 972 21 32 34 (Rosa Bel)
T. 629 49 25 24 (Neus Matamala)          


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario