

La preparació és senzillissima, bullir els espaguetis durant un quart d'hora perquè estiguin al dente i reservar.
Per altre costat, posar una cullerada de mantega a fondre en un cassó amb uns 300 ml de llet. Fer-ho bullir a foc lent mentre anem remenant i, quan veiem que la salsa ja s'espesseeix, tanquem el foc i evoquem la salsa sobre els espaguetis.


Anem a veure quina pinta fan:
Quant a les calories que porta, és un plat molt ben equilibrat, veiem-ho:
Calories.................................................................... 377 Kcal.
Proteïnes ....................................................................... 14 g.
Hidrats de Carboni .......................................................... 69 g.
Greixos ........................................................................... 5 g.
Així doncs observem que la majoria de calories ens provenen dels hidrats de carboni d'absorció lenta, que ens donaran energia de llarga durada. Hem de tenir en conte però que si hi afegim formatge ratllat al cim estarem incrementant les calories del plat així com els grams de proteïna, hidrats de carboni i greixos que ens aportaria el plat.
bonissim aquest plat! sempre de 10!! petons
ResponderEliminar