
Fa uns mesos ja l'empresa
Delicatessen La Ermita ens va enviar un magnífic lot amb els seus productes. Un d'ells era el "cocido montanyés" i encara no ens l'havíem menjat ja que esperàvem que fes més fred. I així ho vam fer, dijous passat, un dia molt fred ens vam menjar aquest fabulós plat. Em va agradar molt, i això que jo no sóc d'aquest tipus de plats de cullera, però tenia un gust boníssim. Portava xoriç, costella de porc molt ben cuita, es desfeia, morcilla, mongetes blanques, patata i col. Un preparat sense conservants ni colorants ni additius.
El
"cocido montanyés" és un plat tradicional cantàbra, que combina sabiament el millor de la seva terra: col i mongetes de l'horta amb el selecte producte de la matança. Tot plegat ja us ho diré una delícia pel paladar i un bon cuinat tradicional durant hores perquè tot quedi amorosit.
Un plat ideal, molt nutritiu i força calòric, d'aquells que fan passar la fred :)
Aquí us deixo algunes fotos:
No hay comentarios:
Publicar un comentario