19/9/12

Ja arriba el 2on Destapa't Girona!

Del 20 de setembre al 7 d'octubre, l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial organitza una mostra i concurs de Tapes de Girona. Una trentena de bars i restaurants de Girona i rodalies oferiran una selecció de tapes en forma d'un menú d'entre 7 i 10 tapes maridat amb cervesa Estrella Damm Inèdit o una tapa estrella acompanyada de la mateixa cervesa.

Les tapes elaborades pels diferents restaurants entren a concurs. Aquest anys hi ha dues categories de premis; un és per aquells establiments que facin un menú de tapes i l'altra serà per aquells restaurants que presentin l'anomenada Tapa Estrella. La Tapa Estrella és una tapa presentada a concurs en el qual la gent pot votar per veure quin tapa li ha agradat més entre totes les que hagi provat. No obstant també es pot votar per millor menú de tapes. Així doncs hi haurà premis al millor menú de tapes i a la millor tapa individual. I amb la nostra participació a les votacions entrem al sorteig de nits d'hotel, sopars per per a dues persones i lots de cervesa.

El preu de les tapes amb el maridatge de cervesa Damm és de 2'80 euros.
Podem trobar una gran diversitat de tapes exquisites com ara llagostins amb curry fred, filet de porc amb salsa de taronja, pop confitat, croquetes de ceps. També s'hi poden degustar tapes dolces: flam de mató i cruixent de mel, mini tatin, brownie amb gelat de caramel, entre moltes altres especialitats dolces.

Enguany, com a novetat, hi haurà un concurs de fotografia en Instagram a les xarxes socials, on es podrà votar de forma popular en dues categories:
1. Millor foto de tapa
2. Millor foto de local
Només s'haurà de fer una foto i enviar-la amb el hashtag #DestapatGirona
Els guanyadors rebran un lot de cervesa Damm, un àpat per a dues persones i una nit d'allotjament en un hotel de 4 estrelles.

Si voleu fer una ullada als diferents menús proposats pels diversos restaurants de la zona, us deixo l'enllaç següent:

http://www.gironahostaleria.com/arxius/noticies/planell_destapat_2012baixa_.pdf

Ara només queda triar el menú preferit o fer una ruta de tapes i sobretot disfrutar de Girona i la seva gastronomia.

Més informació:
www.facebook.com/destigirona

No hay comentarios:

Publicar un comentario