28/7/11

Ensaladilla russa

El millor plat refrescant de l'estiu per a mi és una bona ensaladilla russa. Fàcil de fer, amb verdures fresques de temporada i una maionesa casolana que ho banyi tot.

Ensaladilla russa
Ingredients per a 4 persones:

1 patata mitjana
300 g. de mongeta verda fina
100 g. de pèsols
2 carrotes
1 llauna de pebrot escalivat
3 ous durs
4 llaunes de tonyina amb oli d'oliva verge extra

Preparació:
Es talla tota la verdura a trossets petits i es cou al vapor durant una mitja hora. Els pèsols s'han de tirara més tard, ja que es couen abans. Un cop cuita la verdura, es barreja amb les llaunes de tonyina, el pebrot escalivat i els ous durs, també tot tallat a trossets. Ho posem en un bol per evocar-hi la maionesa i barrejar que agafi gust.

Per a fer la maionesa casolana: podem fer servir l'oli que ens ve amb les llaunes de tonyina i així la maionesa agafa un toc diferent que queda molt bo, i de pas, aprofites l'oli.

Es deixa l'ensaladilla a la nevera, que millor menjar-la freda i queda boníssima!!!!!!!!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario