
Els
propers dies 12 i 13 de juliol, la ciutat de Girona serà l’escenari d’un nou projecte musical: el
Milestone Project.
És un esdeveniment d’avantguarda que
portarà a la ciutat música, art al carrer i gastronomia.
Actuaran més d’una trentena d’artistes
internacionals, nacionals i reconeguts arreu, dels qual destaquen Eli
Paperboy Reed (EUA), Daisy & Lewis, el grup bisbalenc Mazoni i els
gironins Radical Animal Beat.
És un festival diferent a molts d’altres
que es fan a l’estiu, ja que és té un format totalment alternatiu, amb
la finalitat d’arribar a diferents públics.
Les entrades dels concerts,
que són els únics actes de pagament, es poden comprar a un preu de 40
euros pels dos dies de concerts i 25 euros per l’entrada d’un sol dia. I
si ets un dels 500 primers en comprar la teva entrada et sortirà per 30
euros els dos dies de concerts. L’escenari estarà al costat del parc de
les ribes del Ter.
Paral·lament, l’esdeveniment es complementa amb la participació de nou restaurants de la ciutat -La
Cocollona, Jardins de la Mercè, La Font, Occi, La Penyora, Sa Clova,
Vinil Didal i l’Est- que han elaborat menús especialment pensats per a
l’ocasió i que, segons l’organitzador del festival Xavier Masó, també
incorporaran “alguna sorpresa”. Aquests menús es poden degustar del 9 al
13 de juliol i s’inspiraran en el festival. El preu del menú exclusiu
elaborat per aquesta primera edició del Milestone Project va entre els
20 i els 40 euros.
A més, els visitants del festival podran recórrer i contemplar set espectacles en viu d’art al carrer, música nacional i internacional i diverses conferències. Durant
deu dies els artistes treballaran en murs i instal.lacions i les seves
creacions quedaran exposades a l’aire lliure. Artistes com Streer Art
amb Erica II Cane, Momo, Lucy McLauchlan i MoneyLess, són alguns dels
que s’encarregaran de dotar de significat alguns dels llocs més
emblemàtics de Girona.
Quant a les conferències, pensadors,
pedagogs, artistes i cuiners hi seran convidats i invitaran als
assistents a participar i a construir una visió del món contemporani.
Ignacio Castro Rey, Oriol Leira i Luis Arenas en són alguns dels
personatges que ens exposaran les seves inquietuds més immediates en
aquest espai. Pel dia 13 al Centre Cultural La Mercè a les 11.30h el
restaurador Christian Sorensen, reconegut amant de la cuina d’autor de
l’Est Restaurant, en serà el protagonista.
Si voleu trobar més informació d’aquest festival, així com tota la programació, conferències i menús dels diferents restaurants que hi participen, visiteu: