Pica-pica |
Pop a la gallega |
Amanida tèbia de bolets saltejats |
És un restaurant que sempre està ple, i no m'estranya gens, la seva cuina és excel.lent!
Per a nosaltres s'ha convertit en un restaurant especial, ja que aquí em van fer una molt bona proposició, justament en un sopar quinze dies abans ;)
Arrós amb ceps i calamars |
Nosaltres en aquesta ocasió vam decidir fer el menú de temporada que era precisament: El menú del bolet i la castanya. Si us agraden aquests dos ingredients, disfrutes cada plat al màxim.
Galta de bou amb castanyes saltejades |
Per acompanyar també vam fer un plat de pop a la gallega, que ens encanta. El pop estava molt ben cuit, gens tiragunyós, molt bo.
I ja tenim el primer plat, ara sí, del menú:
Botifarra amb rovellons |
- Tot seguit vam degustar un arrós amb calamars i ceps: perfecte, els calamars molt tendres, l'arrós al punt, cremós i amb el gust del cep, que deixa aquell sabor a nou tan bo i delicat, però a la vegada, potent. Hi havia força quantitat de ceps.
- Vam seguir amb una galta de bou desossada amb rossinyols i castanyes saltejades, de sabor forta a carn, era un plat potent, però una delícia. la carn melosa, es desfeia. L'acompanyament de castanyes saltejades fantàstic, juntament amb els rossinyols, tot molt bo.
Civet de cérvol amb gerds i puré de castanyes |
El meu pare es va demanar botifarra a la brasa amb rovellons, mireu quina pinta té també, deliciós:
Gelat de vainilla de Madagascar amb castanyes confitades |
Per acabar l'àpat, no podien faltar uns bons postres; gelat de vainilla de Madasgacar amb castanyes confitades. Era bo, però va ser el que menys em va agradar. Ben presentat amb una neula molt bona i cruixent i amb un fruit de physalis per decorar.
Recuit amb trompetes de l'amor |
El meu xicot va demanar un recuit amb trompetes de l'amor :) També decorat amb un fruit d'aquests tan sans.
I el meu pare va optar pel sorbet de Les Salines (de romaní i espígol) amb rossinyols confitats. També acompanyat d'una neula i l'antioxidant fruit.
Sorbet de romaní i espígol amb rossinyols confitats |
Per concloure l'àpat, generositat de la casa, et serveixen uns xarrups de xocolata negre comestible plens de licor de maduixa, en aquesta ocasió, molt bo i un detallàs per part d'ells.
Xarrups de xocolata i licor |