Avui us ensenyo una sobrassada que m'han dut els meus sogres de Mallorca. I és que on podia aconseguir jo una sobrassada més bona?
La Sobrassada de Mallorca és un producte carni cru madurat, elaborat amb carns seleccionades de porc, capolades, condimentades amb sal, pebre vermell i altres espècies.
Concretament, la sobrassada que ens van dur va ser de porc negre, que té menys greix, amb IGP (Indicació Geogràfica Protegida).
Aquesta sobrassada està elaborada amb carns seleccionades de porc negre. És tracta de la raça porcina autòctona de Mallorca. Els animals es caracteritzen per la seva criança en llibertat i per una alimentació basada en figues i garroves, complementada amb cereals i lleguminoses.
La nostra sobrassada és d'Embotits Artesanals Matas, S.L.
La Sobrassada de Mallorca és un producte carni cru madurat, elaborat amb carns seleccionades de porc, capolades, condimentades amb sal, pebre vermell i altres espècies.
Concretament, la sobrassada que ens van dur va ser de porc negre, que té menys greix, amb IGP (Indicació Geogràfica Protegida).
Aquesta sobrassada està elaborada amb carns seleccionades de porc negre. És tracta de la raça porcina autòctona de Mallorca. Els animals es caracteritzen per la seva criança en llibertat i per una alimentació basada en figues i garroves, complementada amb cereals i lleguminoses.
- Té una forma cilíndrica irregular, determinada per la morfologia del budell.
- La superfície és de color vermell fosc, lleugerament rugosa.
- La seva pasta és adherent, cohesionada, untuosa i poc fibrosa.
- S'observa un tall delicat d'aspecte vermell marbrenc.
- En boca es caracteritza per una elevada deformabilitat, adhesivitat i granulositat. Es detecta una porció insoluble elevada. Presenta una textura molt untuosa, cohesionada i un sabor i aroma característics, amb clara percepció del pebre vermell.
La nostra sobrassada és d'Embotits Artesanals Matas, S.L.
Lidia esta sobrasada tiene que estar exquisita.
ResponderEliminarhola! me gusta mucho tu blog,lo pongo en favoritos,gracias
ResponderEliminarwww.cocinaconreina.blogspot.com