Pàgines

3/5/24

[#Radio] @gironafm.cat Fires a Figueres 2024

Ja tenim les Fires i Festes de la Santa Creu aquí, comencen aquest cap de setmana i duren fins el proper diumenge, amb la culminació del Castell de Focs.

Si voleu venir algun d'aquests dies a Figueres, sobretot el dia 1 de maig, que és el dia per excel·lència que ve la majoria de la gent, ja que és quan trobem totes les parades d'artesania, pintures i alimentació. I és aquí on podem trobar aquells formatges artesans que tan ens agraden, aquelles garapinyades acabades de fer o aquella mel que ens endolcirà les postres.

Doncs per tots aquells que vingueu m'agradaria recomanar-vos alguns restaurants per si voleu aprofitar a fer un bon àpat;

- Restaurant Dynamic: per fer un dinar informal, amb una carta molt variada de tapes i hamburgueses. Dues propostes si hi aneu, els brunyolets de parmesà i la bomba de carn. I no se us acudeixi marxar sense fer postres ja que tenen un pastís de formatge boníssim i una presentació original i diferent.


- El Konig, aquest ja conegut per tothom, sobretot per la gent de Girona, però us faig saber que també està a Figueres des de fa molts anys ja i és un bon lloc fer dinar, ja que pots menjar des d'una hamburguesa fins a un plat combinat, passant per les seves tapes com les conegudes braves que són imprescindibles.


- Restaurant El Pelegrí, és el restaurant de l'Hotel però és un bon lloc per fer un menú festiu amb una relació qualitat-preu increïble i amb uns plats sempre molts ben executats i amb producte de primera. La cuina és catalana però amb el punt actual i personal que li dóna el xef. A més el restaurant és molt acollidor.


- Restaurant Duran, un clàssic a Figueres, conegut com Casa Marieta, un lloc de parada obligatòria si vens a Figueres. Tenen una sala on Dalí sempre hi menjava que es pot visitar.
Amb una cuina clàssica, disposen de carta i un menú excel·lent, amb plats de sempre ben cuinats i presentats i un servei acurat.



- El Motel, un restaurant molt emblemàtic a Figueres que no us podeu perdre. Va ser un dels primers restaurant a tenir estrella Michelin i tot que ara fa anys que no la té, segueix tinguent una cuina exquisida, seguint la nouvelle cuisine.
Fan carta i dos menús, un de temporada i un degustació. Sempre amb producte de temporada per servir-te lo millor en cada moment. El Motel és un d'aquells llocs que t'hi sents bé des que entres per la porta i com que hi menges tan bé, surts amb molt bon gust de boca.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario