Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
25/7/23
[#Recepta] Salmorejo
›
El salmorejo és una crema freda feta amb una base de tomàquet, pa i un bon oli d'oliva verge extra. Podriem dir que és cosí germà del g...
15/7/23
[#Restaurant] Repetim el Restaurant El Pelegrí
›
Feia dies que volíem repetir aquest restaurant, El Pelegrí , ja que hi vam anar per les vacances de Nadal i ens va agradar molt. Com a ape...
13/7/23
@formatgemontbru Sarró de cabra
›
Els que em conèixeu ja sabeu que sóc molt formatgera, i és que sempre dic el mateix, hi tants formatges a tastar que en podríem tastar un ca...
10/7/23
Amanida de colzes amb mató, tomàquet, nous i oli de romaní
›
A l'estiu només menjaria plats freds i és que amb aquesta calor és el que ve més de gust. Doncs avui us presento una amanida de pasta un...
3/7/23
[#Restaurant] Koop Too
›
Aquest passat dissabte vam anar a Reus, a la capital del Vermut ;) i ens va agradar molt. Una ciutat amb molt edificis modernistes preciosos...
28/6/23
[#Coca] La coca de Sant Joan de la Pastisseria Quer
›
No sempre tenim el privilegi de tastar una coca recent fornejada, però aquest any hem tingut la oportunitat de menjar-la acabada de fer. Una...
25/6/23
[#Restaurant] Kubu
›
Kubu és un restaurant i cafeteria conegut pels seus bols saludables però avui us vull mostrar una altra cara d'ells que no està gens ma...
20/6/23
[#Recepta] Amanida tèbia de llenties amb formatge fresc
›
Ara ja comencen a venir de gust les amanides i si encara trobem que no fa prou calor sempre les podem fer tèbies :) La que avui us porto és ...
‹
›
Inicio
Ver versión web