Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
7/9/23
[#Recepta] Amanida de col
›
L'amanida de col ens agrada a l'estiu, és un plat diferent i que ve molt de gust ja que es menja fred. És una amanida típica dels Es...
31/8/23
[#Recepta] Macarrons amb tomàquet, albergínia i mató
›
La pasta, a qui no li agrada? Crec que és un plat per petits i per grans ideal per a totes les èpoques de l'any. A l'estiu ve de gus...
28/8/23
[#Recepta] Quiche de carbassó i formatge fresc
›
A casa ens agraden molt les quiches i ara feia temps que no en feiem, ja que semblen més d'hivern. Però aquesta quiche que hem fet és mo...
3 comentarios:
20/8/23
Cullim la primera poma!
›
El dijous passat vam anar fins a Mas Badia, a Canet de la Tallada a l'acte de presentació de la collita de la primera poma del 2023 de l...
16/8/23
[#Llibre] Cuina o barbàrie
›
La meva última lectura gastronòmica que he fet ha estat Cuina o barbàrie de la Maria Nicolau, un llibre escrit sense embuts i on es reflexa...
9/8/23
[#Recepta]Amanida de llenties ràpida
›
Continuem amb calor, doncs seguim amb receptes fredes! Avui us porto una recepta fresca i ràpida que no tenim gaire temps ;)
5/8/23
[#Restaurant] El Mimolet
›
Per la Revetlla de Sant Joan vam anar a dinar fora enlloc d'anar a sopar, ja que amb el petitó no podem sortir a les nits ;) Vam anar al...
1/8/23
[#Recepta] Macarrons amb carabassó, formatge fresc i salsa de tomàquet
›
A casa ens agrada la pasta de moltes maneres i sempre intentem fer-ne de diferentes maneres. Com que a l'estiu hi ha molts de carabasson...
‹
›
Inicio
Ver versión web