Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
19/6/17
Restaurant Extrem
›
Sempre que podem aprofitem per tastar restaurants nous. Ens havien parlat molt bé del Restaurant Extrem així que vam decidir anar a prova...
16/6/17
#Benvinguts a pagès, visitem la granja de búfales
›
Dilluns al matí, dia festiu a Girona i Barcelona encara vam poder fer alguna activitat més del Benvinguts a pagès . En aquesta ocasió vam a...
14/6/17
Benvingut a Pagès, visitem el Celler Martín Faixó
›
L'última visita del Benvingut a Pagès la vam fer al Celler Martín Faixó . Després d'unes quantes curves arribem al seu impressionan...
12/6/17
Benvingut a pagès: Visita al Mas Marcè
›
Mas Marcè són una família que fa més de sis generacions que es dediquen a fer de pastors. L'avi de l'actual formatger, en Manel Ma...
9/6/17
Benvinguts a pagès, visitem Biograssfed
›
Des de Can Genover - Biograssfed , una finca agrícola ecològica situada a Vilanant visitem el seu ramat actual que consta d'uns 100 ani...
7/6/17
Benvinguts a pagès, 2a edició, visita Oli de Ventalló
›
Aquest passat cap de setmana s'ha fet la 2a edició del Benvinguts a Pagès . Una iniciativa molt bona per conèixer com, on i què fan els...
1 comentario:
5/6/17
Caldo @AnetoNatural de pastanaga ecològic
›
Arriba l'estiu i amb ell les ganes de cuidar-se més i prendre aliments més lleugers. Doncs avui us parlaré d'un caldo fet a base de...
2/6/17
Steak Tartar
›
L' Steak Tartar o bistec tàrtar o tàrtar de vedella, com preferiu dir-li, no és més que un filet de vedella picat i amanit que se serv...
1 comentario:
‹
›
Inicio
Ver versión web