Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
27/1/13
La última pizza de l'any
›
Aquesta pizza va ser la última que menjàvem l'any 2012! I per aquest motiu la vam fer un xic més especial, amb set formatges delicatess...
1 comentario:
24/1/13
Nou col.laborador: Eurocebollas
›
Tenim un nou col.laborador al blog, l'empresa Eurocebollas . És una empresa situada a Alzira (València) que es dedica a l'elaboraci...
22/1/13
Spaguetti al Quatro Formaggi
›
Una altra vegada ens vam fer uns espaguetis Combino , és a dir un paquet de pasta seca amb la seva salsa inclosa, són d'un supermercat ...
1 comentario:
11/1/13
Ens va tocar a la quina!
›
Diumenge, dia de Reis, vam anar a la quina de Viladamat :) M'agrada aquesta quina, perquè comença a les sis de la tarda, tenen molts ...
Nou col.laborador: Costa
›
Costa s'ha volgut afegir a la llista de col.laboradors del blog enviant-nos dos tetrabrics d'entre tota la varietat de què dispose...
8/1/13
Fòrum Girona'13
›
Del 24 al 26 de febrer de 2013 tindrà lloc una nova edició del Fòrum Gastronòmic a Girona, concretament al Palau de Fires de Girona. Què...
3/1/13
Restaurant La Farinera
›
L'endemà de començar les meves vacances de Nadal, força llargues aquest any, vam passar amb la meva mare un migdia a Girona. Ja vam ma...
1 comentario:
1/1/13
Com s'el·laboren les "Galletas Coral"
›
Fa un temps Galletas Coral va tenir la gentilesa d'enviar-nos un lot amb algunes varietats de les diferents galetes que ...
‹
›
Inicio
Ver versión web