Pàgines

23/9/22

[#Recepta] Pastisset fred de salmó

Amb aquestes calors no ve de gust ni cuinar ni menjar res calent, així que us proposo una recepta freda que es fa en un pim pam i està bonissima!


14/9/22

[#Producte] Ca La Conxita

Voleu unes confitures d'aquelles que et transporten a la teva infància, quan l'àvia amb la fruita al punt hi passava hores i hores i d'allà en sortien uns pots deliciosos :) Doncs amb les confitures de Ca La Conxita ho aconseguireu, ja que estan fetes seguint les receptes tradicionals amb la fruita com a protagonista i amb només sucre i llimona per a conservar.


M'agraden les confitures perquè trobes els trossets de fruita quan la menges, ja sigui en una torrada com en un iogurt o amb algun formatge.

8/9/22

Experiència Covica

Covica Empordà, un celler situat a Masarac, un petit poble de l'Alt Empordà envoltat de vinyes i oliveres, des del 1949 que hi podem trobar vi, entre altres productes alimentaris més personalitzats i que ofereix diferents experiències relacionades amb el vi.


Com que estem en el mes de setembre i ara ja es comença a cullir el raïm, des de Covica pots celebrar la Festa de Verema, que consisteix en anar la vinya a cullir el raïm, amb un barret de palla pel sol i un xic de most fresquet servit en porró per anar-te hidratant.