Pàgines

19/10/18

[#Polònia] Restaurant Bazylisek a Varsòvia

El restaurant Bazylisek es troba situat al Stare Miasto de Varsòvia, a la plaça del casc antic, un lloc ben turístic i amb una excel.lent ubicació.


Aquest restaurant pertany a una companyia on segueixen una mateixa metodologia, restaurants cèntrics, servei amb vestits polonesos, plats de carn interessants i abundants, uns aperitius i un xarrup de licor de cirera i un preu econòmic.



A més si visiteu la seva pàgina web, cada dia ofereixen un tipus de promoció diferent. Un dia tens una gerra de cervesa per dos euros i altres plats de carn. El dia que hi vam anar nosaltres tenien l'ànec rostit en promoció a un preu de 29 zl, que venen a ser com set euros i poc.


El restaurant s'emplena i, tot i tenir taules a dins, si voleu asseure a la terrassa amb bones vistes, haureu d'anar-hi d'hora. No només és freqüentat per turistes aquest lloc, sinó que també hi ha forces locals, sobretot si cau en diumenge, que justament és quan hi vam anar.

El servei va per feina, no els hi sobra amabilitat. Nosaltres vam arribar i ens van acompanyar a una taula molt ben situada, ens van prendre nota i ens van portar primer l'ànec abans que les begudes.


Però com a nota curiosa no ens van portar els aperitius que si els hi van servir als polonesos del voltant, hm, jo els vaig demanar com aquell que no vol la cosa i finalment ens els van dur.
Home, som turistes però no tontos!


Eren ben bons, no sé que era exactament però una bola tenia com gust de paté i l'altra de formatge i amb el pa més amassat que elaboren ells quedava bo, s'havia de tastar!

El plat d'ànec rostit amb poma anava acompanyat d'arròs i remolatxa.


Cal dir que ens va agradar molt, la carn estava cuita a la perfecció, tendra i melosa.


I l'acompanyament tot i que no hi estem acostumats, vam barrejar l'arròs i la remolatxa i no ens va desagradar.


Amb aquest plat d'ànec vam dinar i de preu, amb una gerra de cervesa Tyskie de 400 ml i una llimonada casolana de 300 ml, ens va costar 76 zl, no arriba als 20 euros. Imagineu!


I per acabar, un xarrup de cirera, detall de la casa, aquest cop sense haver de demanar-lo ;)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario