Va de teca
Pàgines
(Mover a...)
Inici
Restaurants
Amb Estrella
Formatges
Vi
Cervesa
Vermut
Dietes
Masia Empordà
Premsa
Podcasts
Lectures
Viatges
Blog amic
▼
26/9/23
[Recepta] Arròs Venere amb pernil salat i ou escalfat
›
L'arròs venere és un arròs diferent, molt bo i aromàtic, de gust a fruita seca que es trona porpra quan el cous. En diuen l'arròs de...
20/9/23
[#Recepta] Canelons farcits d'espinacs i mató
›
Avui us porto un plat de pasta, que ja sabeu que a casa ens agrada molt :) Una recepta fàcil, ràpida i molt bona, anem a veure-la! Canelons...
16/9/23
[#Recepta] Amanida freda de llenties
›
Fa uns dies vaig fer una amanida de llenties ràpida i avui us en proposo una altra igual de senzilla de fer però amb altres ingredients, ai...
10/9/23
[#Producte] Amanida de cigrons amb vinagre balsàmic de Mòdena
›
L'amanida de llegum que us mostro avui és bonissima però sabeu perquè? Per l'amaniment, hem fet servir un vinagre de Mòdena que ens ...
7/9/23
[#Recepta] Amanida de col
›
L'amanida de col ens agrada a l'estiu, és un plat diferent i que ve molt de gust ja que es menja fred. És una amanida típica dels Es...
31/8/23
[#Recepta] Macarrons amb tomàquet, albergínia i mató
›
La pasta, a qui no li agrada? Crec que és un plat per petits i per grans ideal per a totes les èpoques de l'any. A l'estiu ve de gus...
28/8/23
[#Recepta] Quiche de carbassó i formatge fresc
›
A casa ens agraden molt les quiches i ara feia temps que no en feiem, ja que semblen més d'hivern. Però aquesta quiche que hem fet és mo...
3 comentarios:
20/8/23
Cullim la primera poma!
›
El dijous passat vam anar fins a Mas Badia, a Canet de la Tallada a l'acte de presentació de la collita de la primera poma del 2023 de l...
‹
›
Inicio
Ver versión web